Info

Via deze sollicitantendatabank kan u solliciteren voor één of meerdere basisscholen binnen de SGKVOBaO-scholengemeenschap.
Wanneer er een functie vrijkomt in een van onze scholen, raadplegen we in eerste instantie de kandidaturen binnen deze databank.

Het invullen van uw gegevens op deze databank zal ongeveer 10 minuten tijd in beslag nemen. U dient alle stappen te doorlopen vooraleer wij uw sollicitatie ontvangen.
U kan uw CV en sollicitatiebrief toevoegen als bijlage, maar in eerste instantie gebruiken we de gegevens uit dit online formulier.

Na het invullen van uw gegevens zal u een e-mail ontvangen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kan u inloggen op de databank en wijzingen aanbrengen in uw sollicitatie.

Gelieve zo snel mogelijk uw profiel aan te passen indien er zich wijzigingen in beschikbaarheid voordoen. Kandidaten die hun profiel up to date houden zullen voorrang krijgen op kandidaten die hun profiel niet tijdig aanpassen.

Deze scholengemeenschap verenigt volgende scholen die zich naar hetzelfde opvoedingsproject vormen:

Welk engagement verwachten wij van onze medewerkers?

De KVO heeft een aantal fundamentele waarden geselecteerd die als ‘onontbeerlijk’ worden aanzien binnen het functieprofiel van elk personeelslid. Deze waarden vinden hun fundament en verantwoording binnen het opvoedingsproject:

De SGKVOBaO verwacht van haar medewerkers het engagement om zichzelf verder te ontplooien in de richting van deze waarden.

Indien u verder wilt kennismaken met onze scholengemeenschap, surf dan naar de website van KVO.

Registreer nu